ΠΛΗΘΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΙΟΥ

Ο Μάης είναι ο κατεξοχήν μήνας διοργάνωσης αγώνων τρεξίματος δρόμου και βουνού στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Καθόλου εντύπωση δεν κάνει επομένως το γεγονός, του πλήθους συμμετοχών των μελών του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε πολλούς από αυτούς.

Την Κυριακή 2 Μαΐου λοιπόν  είχαμε τη συμμετοχή του ΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ στο Μαραθώνιο του Ντίσελντορφ, όπου πήραν μέρος συνολικά 12  ‘Έλληνες από τους 2.414 δρομείς που τερμάτισαν τον αγώνα. Ο αθλητής του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων κατέλαβε την 52η θέση στην κατηγορία του με χρόνο 3:24:40. Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε και ο 9ος Αγώνας Μνήμης Άνω Κερασιάς στο Ν. Μαγνησίας όπου ο ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ πήρε την 1η θέση στην κατηγορία του (έως 29 ετών) με χρόνο 30:30, ενώ συμμετείχε και ο ΜΠΕΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.

Στον 4ο Αγώνα Δρόμου  Γραβιάς απόστασης  14,5 χλμ στο ιστορικό Χάνι, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Μαΐου συμμετείχαν οι εξής αθλητές: ΜΠΑΡΤΖΙΩΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΤΖΟΥΤΖΟΥΜΗΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΦΑΓΚΡΙΔΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΦΑΓΚΡΙΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και ΑΚΡΙΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Την Κυριακή 9 Μαΐου δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων έλαβαν μέρος και στο 13ο Σταίκιο Δρόμο, έναν αγώνα θεσμό πλέον στο Νομό μας, που διοργανώνει ο Σ.Ο.Χ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ μαζί με το Δήμο Πινδαίων και την συμπαράσταση φυσικά του Συλλόγου μας. Στον αγώνα έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν οι δρομείς: ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3:12:23 (3ος στην κατηγορία24-29), ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 2:21:54 (2ος στην κατηγορία 30-34), ΜΠΕΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2:55:12 (3ος στην κατηγορία 35-39), ΘΕΜΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3:08:55 (1ος στην κατηγορία άνω 71 ετών). Ακόμη συμμετείχαν οι: ΔΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΠΡΕΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΞΗΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Την ίδια μέρα η ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ συμμετείχε στο 1ο NIKE RUN στο 2010 στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» στην Αθήνα, όπου κατέλαβε την 7η θέση στην γενική κατηγορία των γυναικών με χρόνο 53:21. Στον αγώνα αυτό έλαβαν μέρος πάνω από  500 δρομείς. Τέλος την ίδια μέρα είχαμε επίσης και τη συμμετοχή του ΧΑΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ στον Κένταυρο Υπερμαραθώνιο στο Πήλιο, αγώνα βουνού απόστασης 67χλμ  τον οποίο και τερμάτισε μετά από 12:37:31.

Το Σαβ/κο που μας έρχεται μέλη του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων θα συμμετέχουν στον 1ο Αγώνα Δρόμου «Δίον» που διοργανώνει ο νεοσύστατος Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ‘ΖΕΥΣ’ σε συνεργασία με το Δήμο Δίου (14,3χλμ.) αλλά και στον 6ο Γύρο Νέας Σμύρνης (7.5χλμ.) Θα ακολουθήσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με την πολυπληθή αποστολή στην Κέρκυρα, όπου θα πραγματοποιηθεί ο 5ος Αχίλλειος Αγώνας Δρόμου (10 & 21χλμ) και την Κυριακή 30 Μαΐου η αποστολή στον  17ο Δρόμο Υγείας 16,5χλμ, που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου στην περιοχή των Αλυκών Βόλου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.