ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Παρακαλούνται τυχόν δρομείς, που λόγω λάθους βραβεύτηκαν στις απονομές σε λάθος θέσεις ή δεν βραβεύτηκαν καθόλου να επικονωνήσουν με τους διοργανωτές. Τηλ. 6944 183507, Τάχος Δημήτρης.

4 σκέψεις σχετικά με το “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

 1. Περίεργο να μη βραβεύθηκε κάποιος, ακόμη και τις πάπιες του παρακείμενου ποταμού βραβεύσατε χθες…

  Tα αποτελέσματα, εννοώ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, πότε θα βγουν; Aν, δηλαδή…

  • Η ειρωνία δεν είναι του επιπέδου μας σε αντίθεση με το δικό σας επίπεδο. Σεβόμαστε όλους τους δρομείς και όλους όσους συμμετείχαν στον αγώνα και προσπαθούμε πάντα να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποποιούμαστε των ευθυνών μας στα λάθη μας. Γι’ αυτό και βγάλαμε την ανακοίνωση αυτή, ώστε να αποκατασταθούν τυχόν αδικίες και λάθη. Όσο για τα αποτελέσματα είμαστε σαφείς. Τα συνολικα τελικά θα ανακοινωθούνε σήμερα.

   • Ας αφήσουμε τα σχόλια περί επιπέδου, σας παρακαλώ. Η κριτική που γίνεται αποσκοπεί στη βελτίωση των κακώς κειμένων, όχι στην απαξίωση σας ως διοργανωτών ενός, εξαιρετικού κατά τα λοιπά, αγώνα λαικού δρόμου.
    Γεγονός παραμένει ότι οι απονομές «τράβηξαν» πάρα πολύ -προς ικανοποίηση των τοπικών παραγόντων και ΟΧΙ των αθλητών- με αποτέλεσμα τη δυσφορία πολλών από αυτούς που επιθυμούσαν να επιστρέψουν στην Καλαμπάκα το συντομότερο δυνατόν. Κάποιοι διανύσαμε 400-500 χλμ (και ίσως περισσότερα) μετ’ επιστροφής για να συμμετάσχουμε, δεν είναι αμελητέο αυτό.
    Πέραν τούτου, η διοργάνωση ήταν πολύ επιτυχημένη, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Επίσης, με χαρά διαβάζω ότι την επόμενη χρονιά (που σκοπεύω και πάλι με χαρά να συμμετάσχω) θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

 2. Συγγνώμη, αλλά ειρωνικά σχόλια δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστα. Οι παρατηρήσεις και οι επισημάνσεις είναι όχι μόνο δεκτές, αλλά και απαραίτητες για εμάς, ώστε την επόμενη φορά να είμαστε ακόμη καλύτεροι. Σε καμία όμως περίπτωση δε μπορούμε να αφήσουμε ειρωνικά σχόλια ασχολίαστα. Τέλως πάντων, ας αφήσουμε τις αντιπαραθέσεις εδώ και ας δούμε με τρόπο ήρεμο πως μπορούμε να λύσουμε τα όποια προβλήματα. Όσον αφορά τις απονομές λοιπόν, έχουμε να πούμε τα εξής: πράγματι υπήρχαν παρόπονα από πολλούς, ότι οι απονομές άργησαν να αρχίσουν, αλλά από το πρόγραμμα του αγώνα ήταν γνωστό ότι θα αρχίσουν στις 1:30μμ, όπως και έγινε. Δεν υπήρξε δηλαδή καμία παρέκκλιση από αυτό. Όσο αφορά τις βραβεύσεις:έγιναν ως έχουν. Δηλαδή έγιναν συνολικά 18 απονομές κατηγοριών, όπως προβλέπεται και στο τέλος δόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε εθελοντικές ομάδες. Τα συμπεράσματά σας, που έχουν να κάνουν με την ικανοποίηση των τοπικών παραγόντων δεν ευσταθούν, σε καμία περίπτωση. Σίγουρα τουλάχιστον ένα λεωφορείο θα μπορούσε να φύγει νωρίτερα για Καλαμπάκα, για όσους ήθελαν να επιστρέψουν νωρίτερα κι αυτό θα λυθεί την επόμενη φορά. Απλώς μέχρι σήμερα ουδέποτε το αντιμετωπίσαμε ως πρόβλημα και είμασταν απροετοίμαστοι. Όπως θα συζητηθεί επίσης και η διεξαγωγή των απονομών νωρίτερα απ’ ότι γινόταν μέχρι σήμερα. Αυτά, και να σκέφτεστε πάντα καλοπροαίρετα, γιατί ο τρόπος δράσης και σκέψης του καθενός μπορεί να διαφέρει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι γίνετε εκ του πονηρού. Μπορεί απλώς να οφείλεται σε παράλειψη ή λαθος εκτίμηση. Και σίγουρα σε τέτοιου είδους διοργανώσεις δε γίνεται να μην υπάρχουν.

  Δημήτρης Τάχος, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.