Συμμετοχές μελών στο Μαραθώνιο Αμβούργου, στο 18ο Αγώνα Δρόμου στο Βόλο και στον αγώνα βουνού ΑlpamayaPRO.

Αξιόλογες επιδόσεις και διακρίσεις πέτυχαν δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων, που συμμετείχαν την  Κυριακή 22 Μαΐου στο  Διεθνή Μαραθώνιο του Αμβούργου και στο 18ο Αγώνα Δρόμου στο Βόλο, ενώ πέρα από την πολυπληθή συμμετοχή του συλλόγου την περασμένη Κυριακή 8 Μαΐου στον 2ο Αγώνα Δρόμου «ΔΙΟΝ»,  είχαμε την ίδια ημέρα και τη διάκριση της Έλενας Κλαπανάρα στον αγώνα βουνού alpamayaPRO στην Πάρνηθα.

Στον 26ο Διεθνή Μαραθώνιο του Αμβούργου, έναν από τους μεγαλύτερους μαραθωνίους της Γερμανίας, όπου συμμετέχουν κάθε χρόνο περίπου 15.000 δρομείς και παρακολουθούν εκατοντάδες χιλιάδες θεατές, πήραν μέρος ο Μπάμπης Πρεβέντας, ο Ντίνος Ντίνου και ο Γιάννης Σεφεριάδης. Ο αγώνας, όπως και οι περισσότεροι μαραθώνιοι στην κεντρική Ευρώπη ήταν μία μεγάλη γιορτή και όπως μας μετέφεραν οι φίλοι δρομείς, η ατμόσφαιρα του αγώνα ήταν εντυπωσιακή και τα συναισθήματα που άφησε ήταν αυτά που  κάθε δρομέας θα ήθελε να έχει όταν αποφασίζει να συμμετάσχει σε ένα μαραθώνιο δρόμο. Αγωνιστικά ο Μπάμπης Πρεβέντας έδειξε τη σταθερότητά του πλέον σε υψηλό επίπεδο και κατέβηκε για μία ακόμη φορά τις 3 ώρες τερματίζοντας σε χρόνο 2:56:11, ενώ ο πάντα μαχητικός Ντίνος Ντίνου τερμάτισε τον αγώνα με επίδοση 3:21:14.  Ο Γιάννης Σεφεριάδης, αγαπημένο μέλος του Συλλόγου και μόνιμος κάτοικος Γερμανίας τερμάτισε τον αγώνα σε χρόνο 4:14:08.

Στον 18ο Αγώνα Δρόμου, έναν αγώνα 16,5 χλμ, που διεξάγει εδώ και χρόνια ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, ο Τρικαλινός πρωταθλητής Δημήτρης Τσιούνης κατέκτησε άνετα την νίκη στον αγώνα τερματίζοντας σε χρόνο 57:29, ενώ την πρώτη θέση στην κατηγορία των γυναικών κατέκτησε η Κατερίνα Αλεξίου με χρόνο 1:26:05. Στον αγώνα συμμετείχαν επίσης ο Γιώργος Τζάλας, μόνιμος κάτοικος  Βόλου, αλλά μέλος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων, που τερμάτισε σε χρόνο 1:17:13 και ο Άρης Χαντζής μόνιμος κάτοικος Λαμίας με χρόνο 1:20:43, όπως επίσης και οι Διβάνης Βαγγέλης και Τάχος Δημήτρης, που τερμάτισαν ταυτόχρονα με την Κατερίνα Αλεξίου τον αγώνα.

Τέλος την Κυριακή8 Μαΐου στην Πάρνηθα στον 5ο αγώνα AlpamayoPRO trail race, η Έλενα Κλαπανάρα, πρωταθλήτρια της ποδηλασίας, αλλά και μέλος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων κατέκτησε στη μεσαία διαδρομή των 25χλμ (Μεγάλο Trail Race 25Κ by Buff) την 3η θέση τερματίζοντας σε χρόνο 3:41:41. Μεγάλη επιτυχία στην πρώτη της συμμετοχή με τα χρώματα του Συλλόγου.

Όσον αφορά τους επόμενους αγώνες που ακολουθούν, η προσοχή όλων στρέφεται πλέον στον 14ο Σταίκιο Δρόμο την Κυριακή 29 Μαΐου, έναν αγώνα που τα μέλη του Συλλόγου αναμένεται να συμμετέχουν με κάθε τρόπο, είτε παίρνοντας μέρος στον αγώνα, είτε βοηθώντας εθελοντικά από κάθε πόστο στη διοργάνωση αυτή του Σ.Ο.Χ.Τρικάλων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.