ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ 5ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ «ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ»

Οι εγγραφές για τον 5ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο «Θανάσης Σταμόπουλος» άνοιξαν σήμερα 2 Ιανουαρίου του 2012. Για όλες τις λεπτομέρειες καθώς και τα τελευταία νέα της διοργάνωσης ενημερωθείτε στη διεύθυνση: www.stamhalfmarathon.org

4 σκέψεις σχετικά με το “ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ 5ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ «ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ»

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Σ’ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΩΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ.

    • Ε, ΝΑΙ! ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2012 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ! ! !

  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Σ’ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΩΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ(ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ)ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟ.

  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Σ’ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.