Συνέχιση και φέτος της άψογης συνεργασίας της ΣΜΥ με το Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων, στα πλαίσια του 5ου Ημιμαραθωνίου «Θανάσης Σταμόπουλος»

Την Τρίτη 24 ΙΑνουαρίου 2012  στο γραφείο του Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών συζητήθηκε η συνεργασία μεταξύ της ΣΜΥ και του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων, όσον αφορά την αγωνιστική και εθελοντική  συμμετοχή της σχολής στο φετινό Ημιμαραθώνιο «Θανάσης Σταμόπουλος», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου.

Στη συνάντηση παρεβρέθηκε κι ο Αντιπεριφεριεάρχης Αθλητισμού – Πολιτισμού και κοινωνικής Συνοχής Κος  Ρεντζιάς Ευθύμιος,  τονίζοντας στον Ταξίαρχο Δημήτριο Μπίκο  την πλήρη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στη διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων Τάχος Δημήτρης  ευχαρίστησε τον Ταξίαρχο Δημήτριο Μπίκο για την συνεχή στήριξη της σχολής κάθε χρόνο στον ημιμαραθώνιο δρόμο, τόσο αγωνιστικά, όσο και εθελοντικά  κι αφού ανέλυσε τους φετινούς στόχους της διοργάνωσης και όλες τις αλλαγές  που έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση του αγώνα, εξήγησε στον Διοικητή της σχολής, όλους τους τρόπους με τους οποίους η ΣΜΥ θα μπορούσε να συμβάλλει  στη διεξαγωγή του.

Στη συνάντηση παρεβρέθηκαν κι ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων Οικονομίδης Νικόλαος, καθώς και ο γιος του αείμνηστου Θανάση Σταμόπουλου, Βασίλης Σταμόπουλος, που από φέτος συμμετέχει στο Δ.Σ. του συλλόγου και είναι και Υπεύθυνος του Εθελοντικού Τομέα της διοργάνωσης.

Με το πέρας της συνάντησης οι δύο πλευρές εξέφρασαν την αμοιβαία εκτίμηση και συνέχιση της άψογης συνεργασίας όλων των προηγούμενων ετών και σε πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, συμφώνησαν για την κατά το δυνατόν συντομότερη έναρξη των εργασιών που θα απαιτηθούν.

Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων διατηρώντας τους στενούς δεσμούς που τη συνδέουν με τη Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών , επιθυμεί να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το Διοικητή της Σχολής και όλα τα στελέχη της για τη θετική ανταπόκριση και το πνεύμα συνεργασίας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.