ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 26-05-2013 : 20ος Δρόμος Υγείας 16,5χλμ Βόλου

ekkinisi-21

Για 20η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στην πόλη του Βόλου, την Κυριακή 26 Μαΐου από την Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, ο Δρόμος Υγείας 16,5 χλμ., με τη συμμετοχή των συμπολιτών μας και αθλητών από όλη την Μαγνησία, αλλά και δρομείς από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Για άλλη μια φορά το σύνθημά μας είναι «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» και μέσα από αυτούς τους αγώνες, αλλά και τέτοιου είδους εκδηλώσεις οι συμπολίτες μας οδηγούνται στον χώρο του αθλητισμού για έναν υγιεινό, αλλά και ξεχωριστό τρόπο ζωής. Όσοι συμμετέχουν, θα διανύσουν μια θαυμάσια διαδρομή, που πραγματοποιείται δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας το όμορφο τοπίο .

Καλούμε όλο τον κόσμο που αγαπάει το δρόμο αντοχής και την υγιεινή ζωή να έρθει και να συμμετάσχει στον 20ο δρόμο υγείας που είναι πλέον θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας. Όσοι συμμετέχουν στον αγώνα θα πρέπει να έχουν εξετασθεί πρόσφατα από γιατρό και να τρέξουν με δική τους ευθύνη.

Στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και τιμητικά διπλώματα, ενώ θα χωριστούν σε ηλικιακές κατηγορίες ως εξής: Μέχρι 19 ετών, από 20 έως 29 ετών, από 30 έως 39 ετών, από 40 έως 49 ετών, από 50 έως 59 ετών και από 60- 69 ετών και από 70 ετών και άνω.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 09.30π.μ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ.Εκκίνηση Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο στο Πεδίο του Αρεως-Πευκάκια-Αλυκές-Δημ.Υπαλλήλων και επιστροφή με τερματισμό το Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210/71.770 κ. Κ. Κυριαζής. Μπορούν να στείλουν με φαξ τη δήλωση συμμετοχής στο 2421040484, ή με μέιλ στο sdyvolou@gmail.com

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Τετάρτη 22 Μαΐου

Από την Οργανωτική Επιτροπή

Η δήλωση συμμετοχής:

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΕΠΩΝΥΜΟ:…………………………………………………………….
ΟΝΟΜΑ:…………………………………………………………………
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:…………………………………………………………..
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:………………………..ΗΛΙΚΙΑ:……………….
ΠΟΛΗ:……………………………………….Τ.Κ.:……………………
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:…………………………………………………………..
FAX:………………………………….E-MAIL:…………………………..
ΣΥΛΛΟΓΟΣ:……………………………………………………………

ΦΥΛΟ: ΑΝΔΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ:

Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η δηλώνω υπευθύνως:
α) ότι γνωρίζω τους όρους της προκήρυξης και τους αποδέχομαι
β) ότι παίρνω μέρος στον ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ 16,5 χλμ. αποκλειστικά με δική μου ευθύνη για κάθε τυχόν τραυματισμό που ενδεχομένως να μου συμβεί και παραιτούμε ατομικά και για λογαριασμό των δικαιοδόχων μου από κάθε σχετική αποζημίωση. Επίσης, δηλώνω ότι έχω εξεταστεί πρόσφατα από εξειδικευμένο γιατρό.
γ) ότι δέχομαι να χρησιμοποιείται φωτογραφικό υλικό για κάθε χρήση.

Βόλος, 26/5/2013 ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.