ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ – 2ος ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ 23,1χλμ & 2ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ – Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

482600_367143460067329_310331799_n

2ος ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ 23,1χλμ

&

2ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

 

Ο Σύλλογος Δρομέων & Περιπατητών Πάτρας «ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ» υπό την αιγίδα των ΔΗΜΩΝ ΠΑΤΡΕΩΝ & ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και σε συνεργασία με την εταιρεία ΓΕΦΥΡΑ Α..Ε., προκηρύσσει τον 2ο Αγώνα Δρόμου Υγείας, 23.100 μέτρων και τον 2ο Δρόμο Περιπατητών Υγείας 6.500 μέτρων.

 

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή  9 Φεβρουαρίου 2014

 

Αγώνας Υγείας 23,1χλμ:

Σημείο εκκίνησης: Κεντρική πλατεία λιμανιού πόλης Ναυπάκτου

Σημείο τερματισμού: Πλατεία Γεωργίου – Πάτρα.

Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ. με περιθώριο τερματισμού τις 13:30μμ

 

Δρόμος περιπατητών 6,5χλμ:

Σημείο εκκίνησης: Ναυσικάς & Διγενή Ακρίτα (Παραλία Μποζαιτίκων)

Σημείο τερματισμού: Πλατεία Γεωργίου – Πάτρα.

Ώρα εκκίνησης: 09:30 π.μ. με περιθώριο τερματισμού τις 11:10πμ.

 

Διαδρομή αγώνα:

Η διαδρομή στο μεγαλύτερο μέρος της είναι επίπεδη, ασφάλτινη με μοναδική εξαίρεση ίσως το σημείο ανόδου της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου. Η διαδρομή θα αναγράφεται ανά 1 χιλιόμετρο και καθ’ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία και εθελοντές.

 

Η διαδρομή αναλυτικά για τον Αγώνα Υγείας 23,1χλμ:

 

Εκκίνηση από την κεντρική πλατεία λιμανιού Ναυπάκτου επί της οδού Παπαχαραλάμπους με κατεύθυνση νοτιοδυτικά. Συνέχεια επί της οδού Ναυμαχίας Ναυπάκτου και συνέχεια επί της οδού Μακεδονίας. Στο 5ο χλμ περίπου στρίβουμε αριστερά στην Μεσολογγίου προς Ε.Ο. Άμφισσας Αντιρρίου. Ακολουθούμε την Ε.Ο. Άμφισσας Αντιρρίου νοτιοδυτικά και στο ύψος περίπου του Πλατανίτη στρίβουμε αριστερά σε άγνωστη οδό, περνάμε κάτω από την Ιόνια οδό στρίβουμε αριστερά και ακολουθώντας δρόμο περιορισμένης χρήσης ανεβαίνουμε τη γέφυρα. Το σημείο αυτό είναι περίπου στο 10ο χλμ. Περνάμε τη γέφυρα , την Ιόνια οδό με κατεύθυνση την πρώτη έξοδο προς το Ρίο Πατρών. Στην οδό Σόμερσετ κατευθυνόμαστε δεξιά και προχωράμε ευθεία επί των οδών Ζαΐμη και Αχιλλέως. Στη Διγενή Ακρίτα στρίβουμε δεξιά και αριστερά στην Ναυσικάς, Ευήνου και συνέχεια την Αυστραλίας. Στην οδό Παναγιώτη Κανελλόπουλου στρίβουμε δεξιά και αριστερά επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, ευθεία επί της Όθωνος Αμαλίας έως και την πλατεία Τριών Συμμάχων όπου θα στρίψουν αριστερά και ευθεία στην Αγ. Νικολάου . Στο ύψος της Μαιζώνος κατευθυνόμαστε δεξιά έως και την πλατεία Γεωργίου όπου θα γίνει ο τερματισμός.

 

Η διαδρομή αναλυτικά για τον Δρόμο Υγείας Περιπατητών:

Εκκίνηση από τις οδούς Ναυσικάς και Διγενή Ακρίτα στη παραλία Μποζαιτίκων. Ευθεία στη Ναυσικάς την Ευήνου και συνέχεια την Αυστραλίας. Στην οδό Παναγιώτη Κανελλόπουλου στρίβουμε δεξιά και αριστερά επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, ευθεία επί της Όθωνος Αμαλίας έως και την πλατεία Τριών Συμμάχων όπου θα στρίψουν αριστερά και ευθεία στην Αγ. Νικολάου . Στο ύψος της Μαιζώνος κατευθυνόμαστε δεξιά έως και την πλατεία Γεωργίου όπου θα γίνει ο τερματισμός.

 

Δήλωση συμμετοχής:

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει ο κάθε αθλητής και αθλήτρια να έχει δηλωθεί μέχρι την Παρασκευή 07/02/2014. Όσοι προσέλθουν την ημέρα του αγώνα δίχως προηγηθείσα συμμετοχή ή δηλώσουν πέραν της ημερομηνίας λήξης των εγγραφών, δεν θα πάρουν αριθμό και δεν θα αναφέρονται στα αποτελέσματα.

 

Κόστος συμμετοχής:

Ο Σύλλογός μας είναι νεοσύστατος οι αγώνες διοργανώνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά και λόγω της οικονομικής αδυναμίας των Δήμων Πατρέων & Ναυπάκτου να καλύψουν όλα τα έξοδα που απαιτούνται, είναι απαραίτητο οι συμμετοχές, για τον Αγώνα 23,1χλμ, να συνοδεύονται με την υποχρεωτική καταβολή του ποσού των 5 €, που θα καλύψει μέρος των εξόδων της διοργάνωσης. Οι περιπατητές δεν θα καταβάλουν κόστος συμμετοχής.

 

Μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες από την υποβολή της υπογεγραμμένης δήλωσής του, ο κάθε αθλητής θα πρέπει να αποστείλει το τραπεζικό έντυπο κατάθεσης αναγράφοντας το όνομά και το τηλέφωνο του.

 

Βραβεύσεις:

Θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης του αγώνα των 23,1χλμ., ενώ μετάλλιο θα παραλάβουν όλοι οι αθλητές και των 2 αγώνων.

Γενικά:

Οι αριθμοί συμμετοχής για τον Αγώνα 23,1χλμ: θα δοθούν στην Αφετηρία πριν την έναρξη του αγώνα 08:00-09:30πμ.

Οι αριθμοί συμμετοχής για τον Αγώνα 6,5χλμ: θα δοθούν στην Αφετηρία (παραλία Μποζαιτίκων) πριν την έναρξη του αγώνα 08:00-09:30πμ.

 

Για όποιον το επιθυμεί να μεταβεί στο σημείο εκκίνησης στη Ναύπακτο με τα λεωφορεία που θα διατεθούν για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να βρίσκεται στο σημείο αναχώρησης στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, το αργότερο στις 08:00πμ. και να το έχει δηλώσει έως την Παρασκευή 07/02/14.

Στον Αγώνα 23,1χλμ  Υγείας Θα γίνει  χρονομέτρηση δια χειρός από εξειδικευμένους κριτές.

 

Κάθε 4 χλμ. περίπου σε όλο το μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί με νερά (4ο, 8ο, 13ο, 17ο, 21ο, χιλιόμετρο) ενώ στον τερματισμό θα δοθούν νερά, χυμοί και μπανάνες. Οι αγώνες θα γίνουν με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Όλοι οι Δρομείς θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα.

Στοιχεία επικοινωνίας και υποβολής δήλωσης συμμετοχής  :

 

Τηλ.: 2610225452 & 6971909264, ΜΟΥΤΖΟΥΡΟΥΛΙΑΣ ΣΤΑΘΗΣ
FAX: 2610312345
EMAIL: dromeis.parkoagyias@gmail.com.

Face book: www.facebook.com/Dromeis.parkoAgyias

Η γραμματέας

Κραβαριώτη Ράνια

 

Ο πρόεδρος

Μουτζουρούλιας Ευστάθιος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.