Πέντε αθλητές μας στο 1ο ALMIRA TRIATHLON -2η η Έλενα Κλαπανάρα – Δελτίο τύπου Διοργάνωσης ,Αποτελέσματα,Φωτογραφίες

572	ΕΛΕΝΑ ΚΛΑΠΑΝΑΡΑ .	03:42’38″141

Δελτίο τύπου Διοργάνωσης

Με τον καιρό σύμμαχο και με καλή διάθεση, οι συμμετέχοντες του 1ου almira triathlon βρέθηκαν στην εκκίνησή του, στην ακρογιαλιά της παραλίας Κατερίνης. Το σύνολο των αθλητών έφτασε τα 121 άτομα και στις δύο αποστάσεις. Ανάμεσά τους αρκετοί γνώριμοι τριαθλητές αλλά και πολλοί… νέοι, οι οποίοι δοκίμασαν για πρώτη φορά την εμπειρία του τριάθλου. Νωρίς το πρωί της Κυριακής δόθηκε η εκκίνηση στον παιδικό ποδηλατικό αγώνα ενώ η ατμόσφαιρα ζεστάθηκε από τους μικρούς και λιλιπούτειους ήρωες μας.

Λίγα λεπτά αργότερα δόθηκε ταυτόχρονη εκκίνηση και στις δύο αποστάσεις. Οι αθλητές στο σκέλος της κολύμβησης αντιμετώπισαν ισχυρό ρεύμα, ωστόσο κανείς δεν εγκατέλειψε την προσπάθειά του. Στο ποδηλατικό σκέλος ευχαριστήθηκαν μια εντελώς επίπεδη διαδρομή με πλήρη αποκλεισμό κυκλοφορίας, ενώ στο σκέλος του τρεξίματος απόλαυσαν τον οπτικό συνδυασμό της θάλασσας με τον επιβλητικό χιονισμένο Όλυμπο. 

Η μάχη στο sprint ήταν έντονη με πρώτο έξω από το νερό τον Χρήστο Παπαδόπουλο, ο οποίος κράτησε την πρωτοπορία μέχρι την δεύτερη στροφή του τρεξίματος, όπου κατάφερε να τον περάσει πολύ δυναμικά ο Σιογιοτζόγλου Μιχάλης και να τερματίσει πρώτος με διαφορά 24 δευτερολέπτων. Τρίτος τερμάτισε με σταθερή απόδοση ο Σιούτας Παναγιώτης 41 δευτερόλεπτα πίσω από τον δεύτερο. Στις γυναίκες κυριάρχησε η Λέντζου Χαρούλα με δεύτερη και τρίτη τις Ιωαννίδου Δέσποινα και Cekoska Cataryna αντίστοιχα.

Στην απόσταση almira (1,5-60-15), στην πρώτη θέση γενικής τερμάτισε ο Παπανικολάου Κωσταντίνος, ο οποίος έκανε την διαφορά στο σκέλος του τρεξίματος από τον Αντωνόπουλο Αλέξανδρο, ενώ τρίτος ο Στυλιανάκης Στέλιος. Και οι τρεις πρώτοι αθλητές έχουν στο ενεργητικό τους τερματισμούς σε αποστάσεις Ironaman. Μεταξύ των συμμετεχόντων η Καμμισάκη Μαρία, από τα Χανιά Κρήτης, η οποία απέδειξε για πολλοστή φορά τις εξαιρετικές δυνατότητές της, καθώς και η Έλενα Κλαπανάρα, πρωταθλήτρια ποδηλασίας και νεοεισερχόμενη στο χώρο του τριάθλου.

Στις 14:00 δόθηκε εκκίνηση στον παιδικό αγώνα τρεξίματος και ακόμα μία φορά οι μικροί ήρωες «φόρτισαν» ενέργεια άπαντες, καθώς διένυαν την διαδρομή και τερμάτιζαν παράλληλα με τους αθλητές της μεγάλης απόστασης.

Ευχάριστη έκπληξη η οποία ανακοινώθηκε από τον κ.Λάμπρο Κωτσιόπουλο, υπεύθυνο της THREE LEVEL POWER (διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων), ήταν η δωρεά της STARWOOD, για τον πρώτο νικητή της γενικής κατηγορίας στην απόσταση almira, δύο διανυκτερεύσεών σε δίκλινο δωμάτιο (για τον νικητή και έναν συνοδό) στο ξενοδοχείο COSTA NAVARINO http://www.westincostanavarino.com στην Πύλο Μεσσηνίας για το Σ/Κ στις 20 Σεπτεμβρίου, όπου θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα αγώνας απόστασης Ironman. http://www.threelevelpower.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=176&Itemid=95&lang=el

Όπως είναι γνωστό η διοργάνωση διεξήχθη στο almira beachbar, το οποίο διέθεσε τον χώρο, παρείχε την υδροδοσία, τα ισοτονικά και το γεύμα αποκατάστασης των αθλητών. Υποστηρίχθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, η οποία φρόντισε για το κλείσιμο των δρόμων και την ασφάλεια των αθλητών, το ΣΩΜΑ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ του Ε.Ε.Σ. που παρείχε τις πρώτες βοήθειες, την LIFEGUARD PATROL που ανέλαβε την ναυαγοσωστική κάλυψη, τον Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών Κατερίνης που παρείχε χειρομαλάξεις στους αθλητές μετά το πέρας της προσπάθειας τους, το κατάστημα BIKE store του κ. Παύλου Λαζαρίδη που ανέλαβε την τεχνική υποστήριξη και την εταιρεία ZIPVIT που κάλυψε τις ενεργειακές ανάγκες των αθλητών. Ο αγώνας καλύφθηκε από πλήθος ακούραστων και χαμογελαστών εθελοντών σε διάφορα σημεία του αγώνα.

Η οργανωτική επιτροπή επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημόσια όλους τους συμμετέχοντες καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν με κάθε μέσο στην επιτυχία της διοργάνωσης. Ανανεώνουμε το αθλητικό μας ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Με 5 αθλητές μας συμμετείχε ο Σύλλογος στο 1ο ALMIRA TRIATHLON.Διάκριση για την Έλενα Κλαπανάρα που τερμάτισε στην θέση 2η  στην κατηγορία της και πέτυχε την καλύτερη επίδοση από όλους τους αθλητές μας.Τερμάτισε σε συνολικό χρόνο 3:42:38 .Στους άντρες την καλύτερη επίδοση στον μεγάλο αγώνα πέτυχε ο Βασίλης Ζηντζόβας , ενώ στον μικρό αγώνα πέτυχε ο Κώστας Τσικρικάς με επίδοση 1:15:32 .Δείτε τα αποτελέσματα των αθλητών μας :

BIB ATHLET TOTAL TIME
572 ΕΛΕΝΑ ΚΛΑΠΑΝΑΡΑ 03:42’38″141
535 ΖΗΝΤΖΟΒΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 03:44’05″313
533 ΔΙΒΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 04:11’25″641
BIB ATHLET TOTAL TIME
143 ΤΣΙΚΡΙΚΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 01:15’32″078
151 ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 01:40’40″891

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΊΣ ΜΑΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.