Ο ταμίας του Συλλόγου μας Χρήστος Τάσιος (489) μαζί με τους Γιάννη Πατσιατζή (405) και Δημήτρη Κωτούλα (270) συμμετείχαν στον 2ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο στην Ξάνθη.
Πέντε δρομείς του Συλλόγου μας ταξίδεψαν στην μακρινή Ξάνθη για να συμμετάσχουν στον 2ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο. Έναν πανέμορφο αγώνα που διεξήχθη στον αστικό ιστό της πόλης της και περιμετρικά αυτής με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία. Ο αγώνας χαρακτηρίσθηκε από απόλυτη επιτυχία καθώς περισσότεροι από 500 δρομείς, αριθμός ρεκόρ, συμμετείχαν στον Ημιμαραθώνιο σε μια πολύ καλά οργανωμένη εκδήλωση από τον πολύ δραστήριο Σύλλογο Δρομέων Ξάνθης . Επίσης, οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν κατά την διάρκεια του αγώνα οδήγησαν αρκετό κόσμο να βγει και να συμμετάσχει στην γιορτή του μαζικού αθλητισμού καθ’ όλο το μήκος της διαδρομής αλλά κυρίως στον τερματισμό στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Στα αποτελέσματα νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Δήμος Μαγγίνας του Παναθηναϊκού κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση καθώς τερμάτισε σε 1:09:28.Πρώτη γυναίκα τερμάτισε η Θεσσαλονικιά Βάσω Καραγεωργάκη της STOIKOS TRAINING με επίδοση 1:25:29.
Ο Δημήτρης Κωτούλας πέτυχε την καλύτερη επίδοση από τους δρομείς μας καθώς κατέβηκε για ακόμη μια φορά την μιάμιση ώρα.Τερμάτισε σε 1:29:52.Στον αγώνα είχαμε και γυναικεία εκπροσώπηση. Μάλιστα , η Ελένη Ντόβα έκανε πολύ καλή εμφάνιση καθώς τερμάτισε 7η γυναίκα γενικής και πρώτη στην κατηγορία της σε 1:38:53.
Δείτε τα αποτελέσματα των 5 δρομέων μας:
ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | 1:29:52 |
ΠΑΤΣΙΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | 1:38:27 |
ΝΤΟΒΑ ΕΛΕΝΗ | 1:38:53 |
ΜΠΕΚΟΣ ΝΙΚΟΣ | 1:51:46 |
ΤΑΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ | 2:02:52 |
Οι δρομείς μας πέρασαν ένα πανέμορφο Σαββατοκύριακο στην ακριτική πόλη με φίλους από άλλους Συλλόγους Δρομέων και απόλαυσαν τον αγώνα όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.