Ενημερωτικές ομιλίες και δράσεις πρόληψης υγείας για τους πολίτες των Τρικάλων

Screen Shot 2016-01-12 at 10.53.14 AM

Πρόσκληση

Ενημερωτικές ομιλίες και δράσεις πρόληψης υγείας

για τους πολίτες των Τρικάλων

Τα Τρίκαλα θα αποτελέσουν τον τόπο διεξαγωγής του 1ου Καρδιολογικού Συνεδρίου της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, στο διάστημα 22-23 Ιανουαρίου 2016, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων.Παράλληλα με το επιστημονικό μέρος του συνεδρίου, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και ο Δήμος Τρικκαίων πραγματοποιούν ενημερωτικές ομιλίες και δράσεις πρόληψης υγείας για τους πολίτες των Τρικάλων.

 Παρασκευή 22 Ιανουαρίου (ώρες 14.00-18.00μ.μ.)

στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, δημοτικοί υπάλληλοι, μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας, Σύλλογοι-Φορείς και πολίτες, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν Σεμινάριο στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο Εθελοντών Δήμου Τρικκαίων, τηλ. επικοινωνίας: 24310 73169).

 Παρασκευή 22 Ιανουαρίου,

στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, (ώρες 18.30-20.30μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί από Ιατρούς ενημέρωση των πολιτών για τους Παράγοντες Κινδύνου Καρδιοαγγειακών Νόσων (Κάπνισμα, Μεταβολικό Σύνδρομο, Υπέρταση, Διαβήτης, Λιπίδια), ενώ ο πρόεδρος της ΕΚΕ κ. Στέφανος Φούσας θα πραγματοποιήσει διάλεξη με θέμα «Πώς θα αποφύγουμε το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου».Θα αποτελέσει ιδιαίτερη χαρά για εμάς η συμμετοχή σας στις δράσεις μας και ηστήριξη των προσπαθειών μας για την πρόληψη υγείας και τη μείωση της θνητότητας από τα Καρδιοαγγειακά Νοσήματα.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

Στέφανος Γρ. Φούσας

Screen Shot 2016-01-12 at 11.29.01 AM

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.