ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

9th_final

Με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων, τη δημοσίευση των φωτογραφιών και την έκδοση των πιστοποιητικών , πέφτει η αυλαία του 9ου Ημιμαραθωνίου «Θανάσης Σταμόπουλος».
Ενός Ημιμαραθωνίου που συγκαταλέγεται  πλέον δικαιωματικά στους κορυφαίους αγώνες δρόμου της χώρας μας. Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους και δείχνουν την μεγάλη  αγωνιστική επιτυχία του. 1198 δρομείς τερμάτισαν στον Ημιμαραθώνιο και μαζί με τους αγώνες των 6 χιλιομέτρων και 1.000 μέτρων για παιδιά, συνολικά πάνω από 2.500 δρομείς απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας έτρεξαν στους δρόμους της πόλης μας την Κυριακή 20/03. Σύμμαχος και ο καιρός, που ήταν ηλιόλουστος, γεγονός, που ώθησε και χιλιάδες κόσμου να παρακολουθήσει από κοντά αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός.
Ανάλογη επιτυχία είχε και το οργανωτικό κομμάτι της διοργάνωσης αφού όλοι σχεδόν οι δρομείς φύγανε ενθουσιασμένοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά. Στην επιτυχία του αγώνα φυσικά καθοριστική ήταν η προσφορά των φορέων, των χορηγών, των μέσων, των αστυνομικών δυνάμεων και των απλών εκατοντάδων εθελοντών, που ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω στο κάλεσμα των ανθρώπων της οργανωτικής επιτροπής. Θα θέλαμε, λοιπόν να ευχαριστήσουμε θερμά:

Τους αθλητές και των τριών αγωνισμάτων και ιδιαίτερα όσους ήρθαν από μακριά ακόμα και το εξωτερικό.

Τον υπέροχο κόσμο που με θέρμη χειροκρότησε ως τέλος όλους τους αθλητές.

Τους πολύτιμους εθελοντές μας που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει ο αγώνας μας.

Την Περιφέρεια Θεσσαλίας , την περιφερειακή ενότητα  Τρικάλων , τον Δήμο Τρικκαίων , τον Δήμο Καλαμπάκας ,την Iερά Mητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.

Την ΣΜΥ Τρικάλων για την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά με εθελοντές  ασθενοφόρο  , σκηνές κτλ.

Την Τροχαία Τρικάλων για την άψογη περιφρούρηση της διαδρομής και όλου του αγώνα. Το Απολλώνιο Θεραπευτήριο Λάρισας για την προσφορά του ασθενοφόρου .

Τους πολιτιστικούς Συλλόγους Θεόπετρας ,Βασιλικής και Ράξας τους Προσκόπους Τρικάλων και το ΣΟΧΤ για την διάθεση του λεωφορείου του.

Τους πολύτιμους χορηγούς μας:

Την γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ , τα νερά ΘΕΩΝΗ ,την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων VW-AUDIΔΕΜΕΡΛΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ ,την εταιρεία αθλητικών ειδών INTERSPORTτην Chuiqita–Μπανάνες ,την εταιρεία Αλουμινίων ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ , το ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ SINATRA το προϊόν της Αθηναϊκής  ζυθοποιίας AMSTELFREE , την εταιρεία αθλητικών ειδών ASICS  , τον ΠΡΩΤΕΑ Αγροτικά εφόδια , το Καφέ LIBRO  , τα οπτικά ΜΑΛΙΚΙΩΣΗ ,το FASTFOODJimmy’s & Sons , την γαλακτοβιομηχανία MATHS,το ουζερί ΒΑΣΙΛΗΣ , το βιβλιοπωλείο ΠΑΝΟΥΡΙΑΣ ,το κουρείο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στην Λαμία , το ΚΤΕΛ Τρικάλων τα καύσιμα ΚΩΤΟΥΛΑΣ BROS , ΤΟΝ πολυχώρο THESSALIS ,το κατάστημα ρούχων TRENCH , το τυπογραφείο URBAN,το κατάστημα αθλητικών ειδών WERUN , το καφέ ΜyCoffee ,την εταιρεία ισοτονικών ποτών HIGH5 ,την εταιρεία ΚΤΗΜΑΝΑΛΥΣΗ.

Τα ξενοδοχεία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ , ΝΤΙΝΑ στα Τρίκαλα , το ξενοδοχείο ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ & ξενοδοχείο REX  στην Καλαμπάκα για την διάθεση δωματίων για την φιλοξενία πρωταθλητών.

Τα Μ.Μ.Ε. Τρικάλων & Καλαμπάκας και τους όλους χορηγούς επικοινωνίας για την προβολή του αγώνα μας

Τα φώτα σιγά σιγά σβήνουν για τον 9ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος»…
…και ξεκινάνε οι ετοιμασίες για τον επετειακό 10ο !! Η οργανωτική επιτροπή έχει αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό, με όρεξη και διάθεση για μια ακόμη καλύτερη διοργάνωση.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς από την οργανωτική επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα-Τρίκαλα

και  τον  Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων   

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.