Κάτι τέτοιες βραδιές είναι που αποδεικνύουν ότι ο σύλλογός μας αποτελεί μια μεγάλη παρέα. Μέλη και φίλοι βρέθηκαν στο φυσικό μας χώρο, στο πάρκο του Αϊ Γιώργη, αυτή τη φορά όχι για να τρέξουν αλλά για να διασκεδάσουν. Και πέρασαν μια όμορφη βραδιά σαν αυτές που έχει χαρίσει ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων και στο παρελθόν.
Τόσο το πλήθος του κόσμου που ξεπέρασε ακόμη και τις προσδοκίες του Δ.Σ. του Συλλόγου, όσο κυρίως το φιλικό κλίμα μεταξύ των μελών, βοήθησαν στο να περάσουμε όλοι μια υπέροχη βραδιά. Μεγάλη συμβολή στην επιτυχία της βραδιάς είχε και η εμφάνιση της Κωνσταντίνας Πάλλα, που μαζί με τους μουσικούς της μας χάρισαν μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, με όμορφα τραγούδια, κέφι και χορό.
Πραγματικά ήταν μια βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες μας αλλά και αποτυπωμένη στα πρόσωπά μας στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν, όπως θα δείτε παρακάτω. Σκοπός μας είναι η καθιέρωση τέτοιου είδους εκδηλώσεων που θα φέρουν τα μέλη του Συλλόγου μας πιο κοντά αλλά και θα προσελκύσουν και καινούργιους Τρικαλινούς πολίτες στο “δρομικό κίνημα”.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.
Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας!!!