Συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρικκαιών Δημήτρη Παπαστεργίου και την Αντιδήμαρχο αθλητισμού Έφη Λεβέντη για την αναβάθμιση του πάρκου Άη Γιώργη

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 10 Ιανουαρίου συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου Δημήτριο , της αρμόδιας Αντιδημάρχου αθλητισμού Κα Λεβέντη Έφη και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας . Τον σύλλογό μας εκπροσώπησαν στην συνάντηση ο πρόεδρος Μουχάκης Δημήτριος, ο ταμίας Λίπας Χρήστος και ο έφορος Οικονομίδης Νικόλαος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ όμορφο κλίμα κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν ζητήματα τα οποία αφορούν όχι μόνο την κατεξοχήν λειτουργία του συλλόγου αλλά και την αναβάθμιση του Πάρκου του Αγίου Γεωργίου σε ένα πρότυπο ευρωπαϊκό πάρκο το οποίο θα παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες άθλησης. Ειδικότερα μεταξύ των θεμάτων συζήτησης ήταν η χρήση του ξύλινου σπιτιού ως φυσική μας έδρα, η τοποθέτηση φωριαμών-lockers για την ασφαλή τοποθέτηση προσωπικών πραγμάτων των αθλούμενων, η επίστρωση του εξωτερικού διαδρόμου άθλησης με κοκκινόχωμα σε σημεία συγκέντρωσης όγκου υδάτων αλλά και η τοποθέτηση ειδικών ποδηλάτων που θα συμβάλλουν με την χρησιμοποίηση τους στην εξοικονόμηση ενέργειας του πάρκου και τέλος, το πιο καινοτόμο, η εγκατάσταση χρονομέτρησης με ειδικό ατομικό τσιπάκι που θα συνδέεται με οθόνη απεικόνισης αλλά και με ειδική εφαρμογή. Ευχαριστούμε πολύ τον Κ. Παπαστεργίου και την Κα Λεβέντη για την συνάντηση και το έντονο ενδιαφέρον τους για τις προτάσεις και είμαστε σίγουροι ότι οι προτάσεις μας οι οποίες και συνέπιπταν απόλυτα και με την φιλοσοφία της δημοτικής αρχής να λάβουν σάρκα και οστά στο εγγύς μέλλον.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.