Δύο μέλη του Συλλόγου μας συμμετείχαν σε έναν από τους μεγαλύτερους Μαραθωνίους του κόσμου . Ο Γιάννης Χιώτης και ο Τάσος Κλειδωνόπουλος ταξίδεψαν στην πόλη του φωτός και λάβανε μέρος στον Μαραθώνιο του Παρισιού . Ο συγκεκριμένος είναι ο μεγαλύτερος Μαραθώνιος της Ευρώπης με περισσότερους από 50.000 δρομείς να παίρνουν μέρος και ένας από τους κορυφαίους του κόσμου .
Οι δρομείς ξεκίνησαν από την εμβληματική Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων και τερμάτισαν στη λεωφόρο Foch, κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου. Η διαδρομή του μαραθωνίου περιελαμβάνε τα περισσότερα από τα παγκοσμίως διάσημα ορόσημα του Παρισιού, όπως την Αψίδα του Θριάμβου, την Βαστίλη, τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων και τον Πύργο του Άιφελ.
Οι δύο δρομείς μας έζησαν μια μοναδική εμπειρία , μιας και ο συγκεκριμένος αγώνας αποτέλεσε και την πρώτη τους συμμετοχή σε Μαραθώνιο . Ο Τάσος Κλειδωνόπουλος πέρασε την γραμμή του τερματισμού σε 4:05:42 , ενώ ο Γιάννης Χιώτης ακολούθησε με χρόνο 4:11:17 . Συγχαρητήρια και στους δύο δρομείς μας . Τους ευχόμαστε καλή επιστροφή και καλή αποκατάσταση !














