Στο Run Greece στην Λάρισα και στο 2ο Kifissia Runners In The Night δρομείς μας το Σαββατοκύριακο

Το βράδυ του Σαββάτου 17 Ιουνίου διεξήχθη στην Λάρισα το Run Greece όπου δρομείς συμμετείχανε σε αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. αλλά και σε παιδικό αγώνα των 800μ.

Το Run Greece Larisa διεξήχθη στο κέντρο της πόλης και συγκέντρωσε περισσότερους από 700 δρομείς και στους 2 αγώνες .

Τέσσερα μέλη του Συλλόγου μας βρέθηκαν στην γειτονική πόλη και συμμετείχανε στην διοργάνωση . Στον αγώνα των 10 χλμ. έλαβαν μέρος η Νατάσσα Τριμίντζιου και η Κωνσταντίνα Μπελετσιώτη . Η Νατάσσα τερμάτισε 3η στην ηλικιακή της κατηγορία σε χρόνο 54:11 , ενώ η Κωνσταντίνα τερμάτισε σε 1:05:37 . Δυο συμμετοχές είχαμε και στον αγώνα των 5 χλμ. με τον Γρηγόρη Παπαθεοδώρου να τερματίζει 34:58 και την Κωνσταντίνα Χάνου να ακολουθεί με χρόνο 40:35.

Συμμετοχές και στο 2o Kifissia Runners In The Night

Συμμετοχές για τον Σύλλογό μας και σε ακόμη έναν νυχτερινό αγώνα το Σαββατοκύριακο . Ο Γιάννης Χιώτης και η Δήμητρα Γαρδίκα βρεθηκαν στην Αθήνα και συμμετείχαν στον αγώνα των 5χλμ. με την επωνυμία 2ο Kifissia Runners in the Night . Ο Γιάννης και η Δήμητρα διήνυσαν μαζί την απόσταση και τερμάτισαν σε 30:09 .

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου σας περιμένουμε όλους στο καθιερωμένο SOUVLAKI PARTY!

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 20:30, ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο καλοκαιρινό ΣΟΥΒΛΑΚΙ PARTY! Σας περιμένουμε όλους στο πάρκο του Αϊ Γιώργη στα Γραφεία του Συλλόγου μας. Ελάτε να περάσουμε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά με καλό φαγητό και άφθονο ποτό.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ! ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20:30μμ.