Για μια ακόμη φορά ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων έδειξε την μεγάλη του δυναμική καθώς είχε εντυπωσιακή παρουσία στον 9ο Ημιμαραθώνιο Βόλου και στον αγώνα 5 χλμ. με την ονομασία I Love Volos Run . Περισσότεροι από 20 δρομείς μας λάβανε εκκίνηση στον αγώνα των 21,1 χλμ. , ενώ περισσότεροι από δέκα δρομείς μας συμμετείχαν στον αγώνα των 5χλμ.
Read More »Μήνας: Μαρτίου 2025
Έκδοση Πιστοποιητικών Επίδοσης του 16ου Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα-Τρικάλα , αγώνα 5χλμ. και αγώνα 2,5χλμ. ΑΜΕΑ

Μετά την έκδοση των ορισιτκών αποτελεσμάτων τα πιστοποιητικά επίδοσης είναι έτοιμα για εκτύπωση για τους παρακάτω αγώνες :
- 16ος Hμιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα,Θανάσης Σταμόπουλος
- αγώνας των 5 χλμ. και
- αγώνας 2,5χλμ. για ΑΜΕΑ
Η διαδικασία εκτύπωσης είναι απλή.Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
Μεταβείτε στην παρακάτω διεύθυνση : https://www.energyphotos.gr/event/Trikala-2025
Πληκτρολογήστε τον αριθμό συμμετοχής σας ή το ονοματεπώνυμό σας :
Και πατήστε στην επιλογή ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το πιστοποιητικό της επίδοσής σας θα εμφανισθεί σε μορφή PDF το οποίο μπορείτε να εκτυπώσετε απ’ ευθείας, ή να αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση.
Παραλαβή πακέτων συμμετοχής και Εκδρομή του Συλλόγου μας στον 9ο Ημιμαραθώνιο Βόλου και στον αγώνα 5 χλμ.
Δρομείς σε 8ο Ημιμαραθώνιο Σπερχειού και Κραυξίδειο Δρόμο

Σε αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο συμμετείχανε δρομείς μας.
8ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού
Την Κυριακή 23 Μαρτίου 2025 διεξήχθη στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας ο 8ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας» με αγώνες 21 χλμ. και 5 χλμ. Τον αγώνα διοργάνωσε ο δήμος Μακρακώμης με τη στήριξη της Δ.Κ. Σπερχειάδας και της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Σπερχειάδας ΛΕ.Μ.Σ. Στον ημιμαραθώνιο τερμάτισαν 95 δρομείς και στα 5 χλμ. 52. Σύνολο 147 συμμετοχές.
Από τον Σύλλογό μας συμμετείχανε 7 δρομείς . Την καλύτερη επίδοση πέτυχε ο Δημήτρης Κωτούλας με επίδοση 1:33:16 ενώ είχαμε και διακρίσεις και σε ηλικιακές κατηγορίες .Δείτε τα αποτελέσματα των δρομέων μας :
| ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ | ΧΡΟΝΟΣ | |
| 1 | ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ | 1:33:16 |
| 2 | ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ | 1:41:46 |
| 3 | ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ | 1:51:11 |
| 4 | ΘΩΜΑΣ ΣΧΟΡΕΤΣΑΝΙΤΗΣ | 1:55:12 |
| 5 | ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΣ | 1:55:13 |
| 6 | ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΑΣ | 1:59:35 |
| 7 | ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΙΛΙΜΕΝΗΣ | 2:08:47 |



Κραυξίδειος Δρόμος
Συμμετοχές για τον Σύλλογό μας είχαμε και στον Κραυξίδειο Δρόμο που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στον Κραννώνα Λάρισας . Η διοργάνωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και το σύνολο των εσόδων διατέθηκαν για τους σκοπούς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λάρισας. Διεξήχθησαν δύο αγώνες ο μεγάλος των 14,5 χλμ και ο μικρός των 5 χλμ. Τον Σύλλογό μας εκπροσώπησαν οι Βασίλης Παπαγεωργίου που τερμάτισε σε 1:27:55 στον αγώνα των 14,5 χλμ , ενώ ο Σωτήρης Τσιάρας βραβεύθηκε ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία δρομέας .Ο Βασίλης Παπαγιάννης συμμετείχε στον αγώνα των 5 χλμ. και τερμάτισε σε 32:18





Εντυπωσιακός ο Γιάννης Κόττας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υπεραποστάσεων 24 ωρών
Άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση από τον υπερμαραθωνοδρόμο μας Γιάννη Κόττα που συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υπεραποστάσεων 24 ωρών !
Το δρομικό γεγονός διεξήχθει στις 21-23 Μαρτίου 2025 στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σερρών σε ένα 3ήμερο δρομικών αγώνων υπεραποστάσεων που περιελάμβανε 3 αγώνες 24 ωρών, 12 ωρών, 6 ωρών, και έναν αγώνα 2 στροφών Run & Fun. Οι 3 αγώνες υπεραπόστασης είναι πιστοποιημένοι από την IAU (INTERNATIONAL ASSOCIATION OF ULTRARUNNERS).
Ο Γιάννης συμμετείχε στον μεγάλο αγώνα των 24 ωρών και στην διάρκεια αυτών κατάφερε να διανύσει περισσότερα από 170 χλμ. Ξεκίνησε εντυπωσιακά , πέρασε πρώτος την απόσταση του Μαραθωνίου σε χρόνο 3:44:16 αλλά στην συνέχεια αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών .Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατάφερε να διανύσει απόσταση πάνω από 170 χλμ. σε 24 ώρες και να τερματίσει στην 11η θέση γενικής !!!
Πολλά Συγχαρητήρια στον υπερμαραθωνοδρόμο μας .
Του ευχόμαστε Καλη αποκατάσταση !














