
Μήνας: Απρίλιος 2025
Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών
Με 18 δρομείς στην Λίμνη Πλαστήρα o Σύλλογός μας – Lake Plastiras Trail
Οι δρομείς μας σε Βελιγράδι , Πάτρα , Άρτα και Ελικώνα !!!

Πέρα από τον Μαραθώνιο Μεγάλο Αλέξανδρο στην Θεσσαλονίκη και το Tsaritsani Trail στην Τσαριτσάνη Ελασσόνας που ο Σύλλογός μας συμμετείχε ομαδικά με πολλούς δρομείς το προηγούμενο Σαββατοκύριακο , δρομείς μας βρέθηκαν σε αγώνες που έγιναν σε Βελιγράδι , Πάτρα , Άρτα και Ελικώνα Βοιωτίας !
Read More »Δυναμική παρουσία του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων στο Tsaritsani Trail 2025
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων στον φετινό αγώνα ορεινού τρεξίματος Tsaritsani Trail, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Απριλίου 2025 στην πανέμορφη περιοχή της Τσαριτσάνης Ελασσόνας.
Ο αγώνας, γνωστός για τη γραφική του διαδρομή και την απαιτητική μορφολογία του εδάφους, προσέλκυσε εκατοντάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα, με την διοργάνωση να σημείωνει ρεκόρ συμμετοχών με πάνω από 600 αθλητές, συμπεριλαμβανομένων διεθνών συμμετοχών και παιδιών . Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων συμμετείχε με πολυάριθμη αποστολή, συνολικά 13 δρομέις μας τρέξανε στους δύο αγώνες αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την αγάπη των μελών μας για το ορεινό τρέξιμο .
Η παρουσία τους ήταν δυναμική τόσο στη διαδρομή των 17 χλμ όσο και στη μεγάλη διαδρομή KOUKOULI TRAIL των 32 χλμ, με αρκετούς αθλητές να διακρίνονται στις κατηγορίες τους.
Τρίτος γενικής ο Αριστείδης Γκιζλής
Στα αποτελέσματα ο Αριστείδης Γκίζλης κατέλαβε την 3η θέση στη γενική κατάταξη στον αγώνα των 32 χλμ. με χρόνο 2 ώρες, 57 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα, ενώ ο Γιώργος Γκότσιος τερμάτισε στην 9η θέση με χρόνο 3 ώρες και 44 λεπτά. Διάκριση και για την Ιωάννα Μπάτζιου που τερμάτισε 5η γυναίκα και 1η στην ηλικιακή της κατηγορία . Στον αγώνα των 17 χλμ. την καλύτερη επίδοση από τους δρομείς μας πέτυχε ο Κωνσταντίνος Καραμπέρης με επίδοση 2:14:57 . Δείτε τα αποτελέσματα των δρομέων στους 2 αγώνες :
KOUKOULI TRAIL 32 χλμ
| ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ | ΧΡΟΝΟΣ | |
| 1 | ΓΚΙΖΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ | 2:57:29 |
| 2 | ΓΚΟΤΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ | 3:43:58 |
| 3 | ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ | 4:16:46 |
| 4 | ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΗΤΟΣ | 4:16:51 |
| 5 | ΜΠΟΥΚΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ | 4:27:50 |
| 6 | ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΤΖΙΟΥ | 4:44:24 |
| 7 | ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΚΗΣ | 5:02:20 |
LOUKI TRAIL 17ΧΛΜ.
| ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ | ΧΡΟΝΟΣ | |
| 1 | ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ | 2:14:57 |
| 2 | ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΗΤΡΑΙΝΑΣ | 2:29:19 |
| 3 | ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΓΙΑΣ | 2:30:15 |
| 4 | ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΟΥΡΖΙΩΤΗΣ | 2:32:15 |
| 5 | ΜΠΡΟΥΣΙΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ | 2:34:58 |
| 6 | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ | 3:00:25 |
Συγχαρητήρια στους δρομείς μας!!!















Οι δρομείς μας στην γιορτή του 19ου Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος στην Θεσσαλονίκη

Άλλη μια μεγάλη ομαδική αποστολή για τον Σύλλογό μας , αυτήν την φορά με περισσότερους από 20 δρομείς μας . Συνολικά 23 δρομείς μας , αριθμός ρεκόρ για την συγκεκριμένη διοργάνωση δήλωσαν συμμετοχή στις δράσεις του 19ου Μαραθώνιου Μέγας Αλέξανδρος που διεξήχθη την Κυριακή 6 Απριλίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης !
Read More »Εγγραφές των μελών μας για τους αγώνες της Άνοιξης

Όπως κάθε Άνοιξη έτσι και φέτος το δρομικό καλεντάρι είναι γεμάτο από αγώνες για τους επόμενους 2 μήνες . Πέντε διοργανώσεις με συνολικά 13 αγώνες θα διεξαχθούν στην ευρύτερη περιοχή μας και τα μέλη του Συλλόγου μας μπορούν να δηλώσουν ομαδικά και να πάρουν τα προνομιακά πακέτα των ομαδικών συμμετοχών .
Οι εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου μας στο πάρκο του Άη Γιώργη κάθε Τρίτη και Πέμπτη 16:00 με 18:00.
Ο Σύλλογός μας θα συμμετάσχει ομαδικά στους παρακάτω αγώνες :
| ΗΜ / ΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ | ΑΓΩΝΑΣ | ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ | ΚΟΣΤΟΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ | ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ | ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΓΩΝΑ |
| 15/04/2025 | Lake Plastiras Trail | 10 χλμ. 23 χλμ. 42 χλμ. | 13 € (από 15€) 17 € (από 20€) 35 € (από 40€) | 06/04/2025 | https://www.facebook.com/UTRAgrafa |
| 27/04/2025 | Kissavos Marathon Race | 12 χλμ. 21 χλμ. 40 χλμ. | 10 € 15 € 25 € | 14/04/2025 | https://kissavosmarathonrace.gr/ |
| 04/05/2025 | 14ος Ιπποκράτειος Δρόμος | 3χλμ. 10χλμ. | 5€ 5€ | 28/04/2025 | https://www.larisamarathon.gr/ |
| 11/05/2025 | Koziakas Trail | 8km 25km | 12€ (από 15€) 22€ (από 25€) | https://kt.elati-pertouli.gr/ | |
| 10-11/05/2025 | Ioannina Half Marathon | 5χλμ. 10χλμ. 21χλμ. | 12€ (από 17€) 12€ (από 17€) 12€ (από 17€) | 25/04/2025 | https://www.ioanninahalfmarathon.gr/ |






Δρομείς μας και στον 4ο Μυρμιδόνων Άθλο

Την Κυριακή 30 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ο 4ος Μυρμιδόνων Άθλος – Μountain Trail Farsala με την συμμετοχή πολλών δρομέων . Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Φαρσάλων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΕΟΣΛΜΑ-Υ, το Running Team Φάρσαλα και το σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Λάρισας.
Πρόκειται για έναν αγώνα 21 χλμ. σε σηματοδοτημένο μονοπάτι με περίπου 1000 μέτρα υψομετρικής στο Ναρθάκιο όρος, στις απολήξεις του οποίου είναι χτισμένη η πόλη των Φαρσάλων . Οι αθλητές πέρασαν δίπλα από πανέμορφα αλλά και ιστορικής σημασίας τοπία της περιοχής. Έτρεξαν πλησίον του Πύργου Καραμίχου, από τα απομεινάρια του αρχαίου τείχους της περιοχής Κατράνα, των παραδοσιακών δεξαμενών του “Βαρουσίου” ,την Ακρόπολη και τα αρχαία τείχη της, τα εκκλησάκια του προφήτη Ηλία και της Αγίας Κυριακής , ενώ σε κάποια σημεία η θέα προς τον Θεσσαλικό κάμπο ήταν εντυπωσιακή !
Read More »

