
Με ισχυρή και εντυπωσιακή συμμετοχή έδωσε το «παρών» ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων στο Kissavos Marathon Race 2025, έναν από τους σημαντικότερους αγώνες ορεινού τρεξίματος της περιοχής μας. Η διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Απριλίου 2025 στον επιβλητικό Κίσσαβο, με επίκεντρο την πόλη της Αγιάς , συγκέντρωσε περισσότερους από 800 αθλητές από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό.
Η διοργάνωση του Kissavos Mountain Race 2025 χαρακτηρίστηκε για ακόμη μία χρονιά από άρτια οργάνωση, υψηλό επίπεδο δυσκολίας των διαδρομών και μοναδική φυσική ομορφιά, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε συμμετέχοντες και επισκέπτες.
Η παρουσία του Συλλόγου μας σε όλες τις διαδρομές της διοργάνωσης – τόσο στον απαιτητικό Kissavos Marathon Race 40 K, όσο και στα Kissavos Trail Race 21χλμ. και Kissavos Path Race 12χλμ.– ήταν εντυπωσιακή , καθώς αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες ομαδικές συμμετοχές της διοργάνωσης. Συνολικά 27 δρομείς μας , αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τον Σύλλογό μας ,αψήφισαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή , ξεπέρασαν τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στο βαρύ τερέν και κατάφεραν να τερματίσοτυν, και μερικοί από αυτούς να διακριθούν .
5ος γενικής και πρώτος στην ηλικιακή του κατηγορία ο Δημήτρης Μπήτος στο Kissavos Marathon Race 40 K
Στον μεγάλο αγώνα Kissavos Marathon Race 40 K, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων η απόσταση μειώθηκε για την ασφάλεια των αθλητών στα 33 χλμ., παρακάμπτοντας την κορυφή του Κίσσαβου .Στον συγκεκριμένο αγώνα συμμετείχαν πέντε δρομείς μας ! Την καλύτερη επίδοση πέτυχε από τα μέλη μας ο Δημήτρης Μπήτος , τερματίζοντας σε μόλις 3:40:10 στην 5η θέση γενικής και πρώτος στην ηλικιακή του κατηγορία !
| ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ | ΧΡΟΝΟΣ |
| 1. ΜΠΗΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | 03:40:10 |
| 2. ΦΑΓΚΡΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | 04:34:15 |
| 3. ΜΠΟΥΚΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ | 04:53:36 |
| 4. ΘΩΜΑΣ ΣΧΟΡΕΤΣΙΑΝΙΤΗΣ | 05:49:27 |
| 5. ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΣ | 05:49:27 |
Δεύτερη θέση για τον Αριστείδη Γκιζλή και τρίτη θέση για την Δήμητρα Κελεπούρη στο Kissavos Trail Race 21χλμ.
Στον αγώνα Kissavos Trail Race 21χλμ. που και αυτός μειώθηκε για λόγους ασφαλείας κατά 1,5 χλμ. είχαμε τις περισσότερες συμμετοχές για τον Σύλλογό μας αλλά και πολλές διακρίσεις . Συνολικά 15 δρομείς έλαβαν μέρος στον αγώνα .
Διακρίσεις είχαμε με τον Αριστείδη Γκιζλή να ανεβαίνει για ακόμη μια φορά στο βάθρο στο συγκεκριμένο αγώνα . Κατέκτησε την 2η θέση γενικής με χρόνο 1:36:26 . Βάθρο και για την Δήμητρα Κελεπούρη που ήταν και η μόνη γυναίκα του Συλλόγου που συμμετείχε στον συγκεκριμένο αγώνα . Κατέκτησε την τρίτη θέση γενικής με επίδοση 02:19:41 .
Διάκριση είχαμε και για τον Λάκη Μπαρτζιώκα καθώς τερμάτισε στην 2η θέση στην ηλικακή του κατηγορία , αλλά και τιμήθηκε από την διοργάνωση ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία δρομέας που συμμετείχε στον αγώνα . Τέλος και ο Σωτήρης Παππάς ανέβηκε στο βάθρο στην ηλικιακή του κατηγορία καθώς τερμάτισε 3ος σε 2:01:27.
Δείτε τα αποτελέσματα των 15 δρομέων μας στον αγώνα Kissavos Trail Race 21χλμ.
| 1. ΓΚΙΖΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ | 1:36:26 |
| 2. ΓΚΟΤΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ | 1:52:18 |
| 3. ΠΑΠΠΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ | 2:01:27 |
| 4. ΔΙΠΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ | 2:04:13 |
| 5. ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ | 2:04:21 |
| 6. ΝΑΣΙΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ | 2:07:54 |
| 7.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | 2:18:31 |
| 8. ΚΕΛΕΠΟΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ | 2:19:41 |
| 9. ΜΠΑΡΤΖΙΩΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ | 2:24:00 |
| 10. ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ | 2:27:54 |
| 11. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ | 2:38:49 |
| 12. ΜΗΤΡΑΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | 2:45:58 |
| 13. ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠ | 2:46:01 |
| 14. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ | 2:46:23 |
| 15. ΤΣΙΛΙΜΕΝΗΣ ΝΙΚΟΣ | 2:53:52 |
Δρομείς μας και στο Kissavos Path Race 12χλμ.
Στον αγώνα με τις περισσότερες συμμετοχές το Kissavos Path Race 12χλμ. (πάνω από 300 δρομείς) ο Σύλλογός μας συμμετείχε με 7 δρομείς μας.
Την καλύτερη επίδοση για τους δρομείς μας πέτυχε ο Κωνσταντίνος Μπρουσιλάς με χρόνο 1:08:46 , ενώ διάκριση είχαμε με την Παναγιώτα Καραστογιάννη που τερμάτισε σε χρόνο 1:26:57, 3η στην ηλικιακή της κατηγορία !
| ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ | ΧΡΟΝΟΣ |
| 1. ΜΠΡΟΥΣΙΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | 1:08:46 |
| 2. ΓΟΥΡΖΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | 1:19:48 |
| 3. ΓΟΥΡΖΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | 1:19:49 |
| 4. ΚΟΛΟΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | 1:26:18 |
| 5. ΚΑΡΑΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΩΤΑ | 1:26:57 |
| 6. ΖΗΝΤΖΙΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | 1:27:36 |
| 7. ΞΗΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | 1:56:21 |
Συγχαρητήρια στους δρομείς μας και στον Σύλλογό μας που συμμετέχει σε αγώνες ανά την Ελλάδα, μεταφέροντας το μήνυμα ότι το τρέξιμο είναι τρόπος ζωής και αγάπη για τη φύση !
































