Δρομείς μας στον 5ο Μυρμιδών Άθλο στα Φάρσαλα

Με 7 δρομείς μας ο Σύλλογό μας στον 5ο Αγώνα Μυρμιδών Άθλος

Με επτά δρομείς συμμετείχε ο Σύλλογός μας στον 5ο Μυρμιδών Άθλο στην πόλη των Φαρσάλων . Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Φαρσάλων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΕΟΣΛΜΑ-Υ, το Running Team Φάρσαλα και το σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Λάρισας.

Πρόκειται για έναν αγώνα 21 χλμ. σε σηματοδοτημένο μονοπάτι με περίπου 1000 μέτρα υψομετρικής στο Ναρθάκιο όρος, στις απολήξεις του οποίου είναι χτισμένη η πόλη των Φαρσάλων . Οι αθλητές πέρασαν δίπλα από πανέμορφα αλλά και ιστορικής σημασίας τοπία της περιοχής. Έτρεξαν πλησίον του Πύργου Καραμίχου, από τα απομεινάρια του αρχαίου τείχους της περιοχής Κατράνα, των παραδοσιακών δεξαμενών του “Βαρουσίου” ,την Ακρόπολη και τα αρχαία τείχη της, τα εκκλησάκια του προφήτη Ηλία και της Αγίας Κυριακής , ενώ σε κάποια σημεία η θέα προς τον Θεσσαλικό κάμπο ήταν εντυπωσιακή !

Ο Σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε στον αγώνα με επτά μέλη μας. Την καλύτερη επίδοση από τους δρομείς μας πέτυχε ο Κωνσταντίνος Φαγκρίδας που τερμάτισε σε 2:16:59 και πρώτος στην ηλικιακή του κατηγορία , ενώ λίγο πιο πίσω τερμάτισε η Ιωάννα Μπάτζιου με επίδοση 2:24:07. κατακτώντας την πρώτη θέση στις γυναίκες .Διακρίσεις ειχαμε και σε ηλικιακές κατηγορίες με τον Λάκη Μπαρτζιώκα , τον Νίκο Ρέμμα και την Ιωάννα Αντωνάκη . Δείτε τα αποτελέσματα των δρομέων μας στους αγώνες των 21 και 10 χλμ.

ΕΠΩΝΥΜΟΧΡΟΝΟΣ
1. ΦΑΓΚΡΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ2:16:59
2. ΜΠΑΤΖΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ2:24:07
3. ΜΠΑΡΤΖΙΩΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ2:35:13
4. ΡΕΜΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2:40:43
5. ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ2:45:47

10 ΧΛΜ

1. ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ54:23
2. ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ1:24:23