Δρομείς μας σε Πράγα , Άρτα , Πάτρα και Ραφήνα

Σε άλλους 4 αγώνες συμμετείχανε δρομείς μας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ! Δρομείς τρέξανε στον Ημιμαραθώνιο Πράγας , στον 1ο Μαραθώνιο Βασιλειάς Πύρρος στην Άρτα , καθώς και στον Ημιμαραθώνιο Πάτρας και σε αγώνα 10 χλμ. στην Ραφήνα .

Στον Ημιμαραθώνιο Πράγας ο Γιάννης Χιώτης

Ακόμη έναν διεθνη αγώνα πρόσθεσε στο ενεργητικό του ,το μέλος του Συλλόγου μας Ιωννής Χιώτης . Βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Τσεχίας , την Πράγα ,και συμμετείχε στον Ημιμαραθώνιο της ομώνυμης πόλης. Στον αγώνα συμμετείχαν 15.000 δρομείς , με τον Γιαννη να τερματίζει σε 1:48:15 .

Ο Δημήτρης Κωτούλας στον 1ο Μαραθώνιο Ηπείρου Βασιλιάς Πύρρος

Στην Άρτα διεξήχθη ο 1ος Μαραθώνιος με την επωνυμία Βασιλιάς Πύρρος . Ο αγώνας συγκέντρωσε περισσότερους από 250 δρομείς σε μια όμορφη διαδρομή και σε μία καλά οργανωμένη διοργάνωση .Ο Δήμτρης έτρεξε τη Μαραθώνια απόσταση σε χρόνο 3:18:11.

Στο Ημιμαραθώνιο Πάτρας ο Χαρης Καλλιάρας

Για ακόμη μια χρονιά συμμετείχε ο Χαρης Καλλιάρας στον Ημιμαραθώνιο Πάτρας . Ο Χάρης τερμάτισε σε 1:34:07.

Συμμετοχή και στον 10ο Αραφήνειο Δρόμο με τον Δημήτρη Μήτραινα

Σε έναν ακόμη αγώνα συμμετείχε την Κυριακή στην Αθήνα ο Δημήτης Μήτραινας.Ο Δημήτρης βρέθηκε στην Ραφήνα και έλαβε μέρος στον αγώνα 10 χλμ. με την ονομασία Αραφήνειος Δρόμος . Τερμάτισε σε χρόνο 52:24 .

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.