Στο 2ο Seli Mountain Running δρομείς του Συλλόγου μας !

ΤΞΚΦΔΚ

Τα ¨καλοκαιρινά» του φόρεσε το Σαββατοκύριακο το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου στο όρος Βέρμιο Ημαθίας και υποδέχθηκε περισσότερους από 500 δρομείς ορεινού τρεξίματος . Στην δεύτερη μόλις διοργάνωση του συγκεκριμένου event ο αγώνας συγκέντρωσε μερικούς από τους καλύτερους δρομείς ορεινού τρεξίματος δείχνοντας ότι έχει μεγάλη απήχηση και προσβλέπει σε πολύ περισσότερες συμμετοχές στις επόμενες διοργανώσεις ! Πραγματοποιήθηκαν 3 αγώνες  , ένας vertical race 1,25 χλμ. και ένας αγώνας 5.5 χλμ. το Σάββατο και ο μεγάλος αγώνας την Κυριακή το πρωί 24,5 χλμ. . Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν o Ο.Κ.Α. ΒΙΚΕΛΑΣ με την Επιτροπή διοίκησης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, το τμήμα Αθλητισμού Κ.Α.Π.Α. του Δήμου Βέροιας, το Εμπορικό Επιμελητήριο Βέροιας και τον Σύλλογο Δρομέων Βέροιας .

Σε ένα τέτοιο δρομικό event δεν θα μπορούσαν να λείπουν και δρομείς του Συλλόγου μας ! Έξι μέλη μας λοιπόν βρέθηκαν στο όρος Βέρμιο και συμμετείχαν στην διοργάνωση . Ο αγώνας ήταν 24,4χλμ με θετική υψομετρική 1123μ. Η εκκίνηση δόθηκε στην βάση του χιονοδρομικού κέντρου σε υψόμετρο 1500μ . Ακολούθησαν  διαδρομές μέσα σε ανηφοροκατηφορικές κλίσεις που αποτελούσαν κομμάτι του μονοπατιού Ε4.  Όλη σχεδόν η διαδρομή έγινε στην σκιά των φύλλων των δένδρων της οξιάς και των πανύψηλων πευκόδενδρων των πριονιών του Βερμίου εκτός ενός κομματιού από τα 19.2χλμ εως τα 22.7χλμ που άγγιζαν την κορυφή της κεντρικής πίστας του χιονοδρομικού αποζημιώνοντας τους δρομείς μ’ ένα υπέροχο αλπικό τοπίο.

Από τους 6 δρομείς μας την καλύτερη επίδοση πέτυχε ο Κώστας Φαγκρίδας ! Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο ,τρίτο στην σειρά , ο Κώστας βρέθηκε σε βουνά της χώρας μας και συμμετείχε σε ορεινό αγώνα πετυχαίνοντας πολύ καλή επίδοση .Τερμάτισε σε 3:04:23 καταλαμβάνοντας την 6η θέση στην κατηγορία του .Στον αγώνα είχαμε και γυναικεία συμμετοχή με την Ρούλα Κοσβύρα να τερματίζει σε 4:15:14 και να τερματίζει 15η γυναίκα και 9η στην κατηγορία της .Δείτε συνολικά τα αποτελέσματα των 6 δρομέων μας :

1 ΦΑΓΚΡΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 3:04:23
2 ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 3:16:37
3 ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ 3:32:01
4 ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 3:42:42
5 ΨΑΡΑΔΕΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 4:13:18
6 ΚΟΣΒΥΡΑ ΡΟΥΛΑ 4:15:14

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ OΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΜΑΣ !

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.